Dort Red Velvet
Červený sametový dort zaujme na první pohled svou nádhernou barvou. Po ochutnání zjistíte že je skutečně jako samet – hebký a sladký.
Červený sametový dort zaujme na první pohled svou nádhernou barvou. Po ochutnání zjistíte že je skutečně jako samet – hebký a sladký.
Brioška, máslový chléb původem z Francie má jemnou nadýchnou střídku. Vynikající je na snídani s marmeládou, ale pochutnáte si i když ji budete servírovat se sýrem či paštikou.
Domácí vaječný likér je voňavý, jemný a rychle se vypařuje, pokud nemáte na lednici zámek.
Bábovku s vaječným likérem peču většinou na Tři krále, aby byla atmosféra co nejvíce slavnostní, tak bábovku servíruji s kávou ochucenou vaječným likérem a štědrou porcí šlehačky.
Koláč z křehkého těsta podle francouzského receptu. Plněný jemným mandlovým krémem a podzimní hruškou máslovkou.
Nepečený koláč se základem z karamelových sušenek Lotus, plněný čokoládovým krémem, slaným karamelem a politý čokoládovou zrcadlovou polevou.
Pokud znáte a ochutnali jste Pavlovu dortu – nadýchaný sněhový korpus se šlehačkou a ovocem – pak jsou jen dvě
tvorba webu: HLT creation 2019
Zásady cookies