Tvarohový koláč s mandlemi, kokosem a bílou čokoládou
Tvarohové koláče jsou u nás ve velké oblibě. Samy o sobě jsou naprosto dokonalé. V tomto receptu je tvaroh ochucený kokosem a bílou čokoládou. Dokonalá sladká tečka po podzimní procházce.
Tvarohové koláče jsou u nás ve velké oblibě. Samy o sobě jsou naprosto dokonalé. V tomto receptu je tvaroh ochucený kokosem a bílou čokoládou. Dokonalá sladká tečka po podzimní procházce.
Skvělé osvěžení v parném létě. Jednoduché na výrobu i suroviny. Určitě oceníte, že množství tuku i cukru si můžete u nanuků zvolit podle svých preferencí.
Jednoduchá a luxusní. Více slov tato bábovka nepotřebuje.
Tento koláč charakterizuje především jemná chuť mandlového krému, který je ukrytý mezi vrstvami křehkého těsta.
První jahody znamenají, alespoň pro mne, začátek léta. Letní dny jsou plné práce, ale i krásných setkání s přáteli. Abych vše zvládla mám v zásobě pár rychlých receptů. Toto je jeden z nich.
Moje nejoblíbenější roláda. Dělám ji na spoustu způsobů. Vždy je dokonalá ale tato zimní verze je jednoznačný favorit.
Velikonoce jsou pro mnohé spojené s oslavou příchodu jara.Touto roládou, i když není tradičním velikonočním moučníkem, si můžeme rozjasnit sváteční stůl a přiblížit se jaru o trochu blíž.
Třená bábovka je skvostný moučník. Přidáním tvarohu do těsta získá bábovka na vláčnosti, ale její chuť tím není nijak ovlivněna. O pikantní chuť každého sousta se postará kandovaná pomerančová kůra.
tvorba webu: HLT creation 2019
Zásady cookies