
Vanilkové semifreddo
Vanilkové semifreddo je výborná domácí zmrzlina kterou můžete servírovat s ovocem, v kávě a nebo jí doplnit čokoládové dezerty a koláče.
Vanilkové semifreddo je výborná domácí zmrzlina kterou můžete servírovat s ovocem, v kávě a nebo jí doplnit čokoládové dezerty a koláče.
Nevím jak Vy, ale já občas zatoužím upéct něco nového. Něco co jsem ještě nikdy nepekla. Tentokrát mi učaroval magický Chocoflan
New York Chessecake ze sýru Philadelphia ochucený vanilkou a citronovou šťávou.
Semifreddo je neskutečně dobrá domácí „zmrzlina“ ve které se nikdy nevytvoří krystalky ledu.
Créme caramel je jemný krém, který není příliš sladký, právě díky karamelové omáčce se každé sousto stává vyvážené, plné chuti smetany, vanilky a karamelu
Brownies je snad nejčokoládovější dezert ze všech čokoládových dezertů. Pro mne je brownies čokoládové štěstí na talíři.
Dezert z jedlých kaštanů servírovaný jako v luxusní restauraci, jednoduše a snadno.
Profiteroles jsou klasickým dezertem francouzského i italského cukrářského umění. To však neznamená, že si je nemůžeme upéct sami. Pokud dodržíme postup výroby, nebudou se v ničem lišit od těch v nejlepších francouzských nebo italských cukrárnách
tvorba webu: HLT creation 2019
Zásady cookies