
Koláč s mandlovým krémem a hruškami
Koláč z křehkého těsta podle francouzského receptu. Plněný jemným mandlovým krémem a podzimní hruškou máslovkou.
Koláč z křehkého těsta podle francouzského receptu. Plněný jemným mandlovým krémem a podzimní hruškou máslovkou.
Nepečený koláč se základem z karamelových sušenek Lotus, plněný čokoládovým krémem, slaným karamelem a politý čokoládovou zrcadlovou polevou.
Křehké těsto, odlehčený francouzský máslový krém a jahody. Nepřekonatelná kombinace.
I dezert může být dárek k svátku svatého Valentýna.
Čokoládové linecké těsto, vanilkový krém, maliny, mandlové těsto a malinové želé.
Sušenky které dobyly svět a zdobí mísy s vánočním cukrovím téměř v každé domácnosti. Jednoduché, rychlé a hříšně návykové.
Máslové křehké těsto a krém z vlašských ořechů. Tradiční cukroví našich babiček.
Tvarohové koláče jsou u nás ve velké oblibě. Samy o sobě jsou naprosto dokonalé. V tomto receptu je tvaroh ochucený kokosem a bílou čokoládou. Dokonalá sladká tečka po podzimní procházce.
Tento koláč charakterizuje především jemná chuť mandlového krému, který je ukrytý mezi vrstvami křehkého těsta.
tvorba webu: HLT creation 2019
Zásady cookies