
Křehké mandlové-máslové sušenky
Jemné, velmi křehké sušenky, plné lahodné máslové a mandlové chuti. Tento recept je tak snadný a nezáludný, že jej hravě zvládnou upéct i děti.
Jemné, velmi křehké sušenky, plné lahodné máslové a mandlové chuti. Tento recept je tak snadný a nezáludný, že jej hravě zvládnou upéct i děti.
Elegantní tartaletky z čokoládového křehkého těsta plněné jemným broskvovým krémem zdobené čerstvými broskvemi
Tartaletky s citrónovým krémem podle francouzské receptury
Když se řekne „pistácie“, tak si většina z nás představí zmrzlinu, nebo solené pražené oříšky. Tyto cookies jsou ukázkou, že si můžeme pistácie dopřát i na jiné způsoby
Tento koláč jsem začala péct asi před osmi lety. V původním receptu se na výrobu náplně používá melasa. V této
Dort ve tvaru srdce z křehkého těsta s jemným vanilkovým krémem z mascarpone a šlehačky, zdobený ovocem a čokoládou
Strouhané křehké těsto s jemnou karamelovou chutí plněné vanilkovým krémem ze sýru Philadelphia a jablky lehce ochucenými skořicí a ořechy
tvorba webu: HLT creation 2019
Zásady cookies