Čarovná vůně skořice linoucí se celým domem a nadýchané kynuté těsto. Skořicové šneky si zamilujete na první kousnutí. Tento zimní moučník si vychutnáte na snídani nebo k odpolední kávě.
Brioška, máslový chléb původem z Francie má jemnou nadýchnou střídku. Vynikající je na snídani s marmeládou, ale pochutnáte si i když ji budete servírovat se sýrem či paštikou.
Bábovku s vaječným likérem peču většinou na Tři krále, aby byla atmosféra co nejvíce slavnostní, tak bábovku servíruji s kávou ochucenou vaječným likérem a štědrou porcí šlehačky.
Tento chlebíček patří do kategorie zdravého pečení, ale to neznamená že si na něm nepochutnáte.
Bábovka voní zimním kořením – hřebíčkem, skořicí a muškátovým oříškem. Toto koření navozuje pocit tepla. Těsto je odlehčené dýňovým pyré a smetanou.
Jednoduchá a luxusní. Více slov tato bábovka nepotřebuje.
Třená bábovka je skvostný moučník. Přidáním tvarohu do těsta získá bábovka na vláčnosti, ale její chuť tím není nijak ovlivněna. O pikantní chuť každého sousta se postará kandovaná pomerančová kůra.
tvorba webu: HLT creation 2019
Zásady cookies