
Větrníky s máslovým žloutkovým krémem a karamelovou šlehačkou
Větrníky, epický zákusek našich cukráren. Každý dobře zná jeho charakteristickou karamelovou chuť. Vyzkoušejte si upéct své vlastní.
Větrníky, epický zákusek našich cukráren. Každý dobře zná jeho charakteristickou karamelovou chuť. Vyzkoušejte si upéct své vlastní.
Červený sametový dort zaujme na první pohled svou nádhernou barvou. Po ochutnání zjistíte že je skutečně jako samet – hebký a sladký.
Brioška, máslový chléb původem z Francie má jemnou nadýchnou střídku. Vynikající je na snídani s marmeládou, ale pochutnáte si i když ji budete servírovat se sýrem či paštikou.
Domácí vaječný likér je voňavý, jemný a rychle se vypařuje, pokud nemáte na lednici zámek.
Bábovku s vaječným likérem peču většinou na Tři krále, aby byla atmosféra co nejvíce slavnostní, tak bábovku servíruji s kávou ochucenou vaječným likérem a štědrou porcí šlehačky.
Koláč z křehkého těsta podle francouzského receptu. Plněný jemným mandlovým krémem a podzimní hruškou máslovkou.
Nepečený koláč se základem z karamelových sušenek Lotus, plněný čokoládovým krémem, slaným karamelem a politý čokoládovou zrcadlovou polevou.
tvorba webu: HLT creation 2019
Zásady cookies