
Bábovka s vaječným likérem
Bábovku s vaječným likérem peču většinou na Tři krále, aby byla atmosféra co nejvíce slavnostní, tak bábovku servíruji s kávou ochucenou vaječným likérem a štědrou porcí šlehačky.
Bábovku s vaječným likérem peču většinou na Tři krále, aby byla atmosféra co nejvíce slavnostní, tak bábovku servíruji s kávou ochucenou vaječným likérem a štědrou porcí šlehačky.
Koláč z křehkého těsta podle francouzského receptu. Plněný jemným mandlovým krémem a podzimní hruškou máslovkou.
Nepečený koláč se základem z karamelových sušenek Lotus, plněný čokoládovým krémem, slaným karamelem a politý čokoládovou zrcadlovou polevou.
Pokud znáte a ochutnali jste Pavlovu dortu – nadýchaný sněhový korpus se šlehačkou a ovocem – pak jsou jen dvě
Křehké těsto, odlehčený francouzský máslový krém a jahody. Nepřekonatelná kombinace.
Moderní nanuky z čokoládového těsta a pomerančovým želé v čokoládě. Podle tohoto receptu vytvoříte moučník vhodný na každou oslavu.
tvorba webu: HLT creation 2019
Zásady cookies